Utvecklande nätverk för kommunikatörer

Kommunikatörer som vill inspireras och utvecklas tillsammans med andra i samma yrkesroll - det är Blom & Karamells utvecklande nätverk för kommunikatörer!


Tänk dig mentorskap i grupp. Du får möjlighet till handledning av två erfarna kommunikatörer och tillgång till ett gäng andra yrkeskollegor som vill dela med sig och diskutera erfarenheter, framgångar och utmaningar i kommunikatörsrollen.


För att skapa ett så relevant innehåll som möjligt utgår vi från önskemål om teman och frågeställningar från deltagarna i nätverket. Visst låter det bra?

Jag vill ansöka

Vill du utvecklas i din kommunikatörsroll?

Vi träffar ofta kommunikatörer som klurar på liknande utmaningar och som söker efter relevanta bollplank för att kunna utveckla såväl sig själva som kommunikationen i sin organisation - därför erbjuder vi den här tjänsten.


Så, vill du inspireras tillsammans med andra och ta kliv framåt i din utvecklingsresa - häng på!


Det här får du

Med Linda Blom och Hanna Wallgren som kommunikationsexperter får du stöttning och vägledning och genom nätverket får du möjlighet att träffa och dela erfarenheter med 6-8 andra kommunikatörer från olika organisationer och branscher.


Du får möjlighet att påverka innehållet så att det blir relevant för dig och vi träffas regelbundet i både fysiska och digitala möten under hösten 24 och våren 25.


Vem är du?

Vi tror att du som söker dig till vårt nätverk är

  • kommunikationsansvarig eller kommunikatör
  • har minst några års erfarenhet av kommunikationsyrket
  • nyfiken på andras perspektiv, för såväl din egen som övriga deltagares utveckling,
  • och beredd att dela med dig av utmaningar, tankar och idéer.


För att du ska hamna i ett sammanhang som är så utvecklande som möjligt för just dig behöver du ansöka om en plats i nätverket - så att vi kan sätta ihop relevanta och intressanta grupper.


Det betyder att vi eventuellt inte kan erbjuda alla som ansöker en plats. Om det skulle bli så för just dig kommer vi att återkoppla kring det och se över vilka andra möjligheter som finns.

Upplägg

Vi ses sex gånger, tre tillfällen under hösten 24 och tre tillfällen våren 25. Den första och sista träffen ses vi halvdagar i Skövde. Däremellan digitala träffar á 2 timmar. Mellan träffarna finns Hanna och Linda tillgängliga för enklare frågor och funderingar på mejl och telefon. Vi kommer också att ha ett forum som hela gruppen har tillgång till.

Uppstart

Vi har vår första träff i Skövde, på Bahnhof Cowork precis i anslutning till Skövde Resecentrum den 19 september klockan 10.00-15.00. Datum för övriga träffar informeras om när erbjudande om plats skickas ut.


Får vi många ansökningar så att flera grupper kan startas kan andra datum bli aktuella.

Pris

Priset är 18 000 kronor ex moms per deltagare.


I priset ingår

  • Sex träffar med nätverket
  • Mentorskap och handledning i grupp
  • Tillgång till Linda och Hanna mellan träffarna
  • Fika och lunch vid uppstart och avslut

Ansökan

Du ansöker via vårt formulär senast 30 maj. I formuläret behöver du svara på frågor som rör ditt arbete - för att vi ska kunna sätta ihop så relevanta grupper som möjligt.


Ansökan är inte bindande. När vi gått igenom ansökningarna återkommer vi med ett eventuellt erbjudande om plats och det är först då du tackar ja eller nej.

Jag vill ansöka

Det är vi som är Blom & Karamell

Vi är två egenföretagare som träffades på en nätverkslunch för flera år sedan. Där och då bestämde vi oss för att kroka arm och samarbeta så ofta vi får tillfälle, helt enkelt för att vi kan och vill och för att det blir bättre för våra kunder. Idag är vi båda etablerade företagare och har kunder inom en rad olika branscher. Vi anlitas som rådgivare, föreläsare och konsulter. Vi driver också podden Kommunikationsrådet tillsammans.

Linda Blom

Linda har arbetat med kommunikationsfrågor i mer än 23 år och har bland annat erfarenhet som kommunikationschef och att arbeta i ledningsgrupp. Idag hjälper hon företag med olika typer av strategiska kommunikationsfrågor som rådgivare och konsult. Linda har också uppdrag som kriskommunikatör och mentor. Linda vet hur kommunikation bidrar till en organisations utveckling och resultat och med stort engagemang har hon alltid hjärna och hjärta väl connectade.

Hanna Wallgren

Hanna har drygt 17 års erfarenhet av att arbeta med kommunikation och marknadsföring i både privat och offentlig sektor, såväl operativt som strategiskt. Hon arbetar idag med strategisk kommunikation, varumärkesutveckling och grafisk form. Hanna vill gärna koppla kommunikationsfrågorna till organisationens mål och lägger stor vikt vid att förstå affären och lära känna varumärket. Hannas drivkraft är att få utveckla och att utvecklas.

Vintage Phone and Speech Bubble with Hello

Har du frågor eller funderingar? Låt

oss höras!

Linda Blom

linda@blomcommunication.se

072-182 24 40

Hanna Wallgren

hanna@karamellkommunikation.se

079-341 36 62

Vill du få ett smakprov av Linda och Hanna?

Lyssna på ett avsnitt av vår podd!

Utvecklande nätverk för kommunikatörer är ett samarbete mellan